Πρώην μάνατζερ Νεϊμάρ: «Θα μείνει στο Παρίσι- Άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα»

Ο κορονοϊός άλλαξε την παγκόσμια οικονομία και φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να τον αγοράσει από τη Παρί Σεν Ζερμέν.

Πρώην μάνατζερ Νεϊμάρ: «Θα μείνει στο Παρίσι- Άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα»

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ Νειμάρ-Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν. Τη μία πουλάει η Παρί, την άλλη πιέζει ο Βραζιλιάνος και την επόμενη μένει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Παρά την πανδημία του κορονοϊού και τις σοβαρές επιπτώσεις που επιφέρει στην παγκόσμια οικονομία -και κατά συνέπεια και στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα-, ο καταλανικός Τύπος «κρατά ζεστή» την υπόθεση.

Τα οικονομικά δεδομένα βέβαια έχουν αλλάξει και σύμφωνα με τις σχετικές διαρροές, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δυσκολεύεται να μειώσει αισθητά τις ετήσιες απολαβές του, την ώρα που οι Καταλανοί φέρονται να αντιμετωπίζουν ζητήματα ρευστότητας και χρηστής οικονομικής διαχείρισης.

Θέση στο όλο ζήτημα πήρε ο πρώην μάνατζερ του 28χρονου άσου Βάγκνερ Ριμπέιρο, ο οποίος, μιλώντας στο "Fox Sports", επεσήμανε: «Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, επειδή η αγορά είναι διαφορετική. Ο οικονομικός κόσμος του ποδοσφαίρου θα αλλάξει».

Για να δούμε…