«Η Βίλεμ θέλει τον Βρουσάι, αλλά με λιγότερα χρήματα»

Από την Ολλανδία προκύπτει ότι η Βίλεμ θέλει να κρατήσει τον Μάριο Βρουσάι στις τάξεις της, αλλά με λιγότερα χρήματα και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

«Η Βίλεμ θέλει τον Βρουσάι, αλλά με λιγότερα χρήματα»

Πριν ενάμιση χρόνο ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό στη Βίλεμ τον Μάριο Βρουσάι. Ο Έλληνας εξτρέμ τους πρώτους του μήνες στην ομάδα του Τίλμπουργκ ήταν εξαιρετικός και ανάγκασε τους Ολλανδούς να μιλάνε για ένα σπουδαίο ταλέντο.

Η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά για τον νεαρό εξτρέμ, του οποίου ο δανεισμός ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και θα πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Η Βίλεμ σύμφωνα με νέο δημοσίευμα των Ολλανδών θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις.

Υπήρχε άλλωστε μία οψιόν αγοράς την οποία αν ήθελε η ομάδα του Τίλμπουργκ θα μπορούσε να ενεργοποιήσει. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ολλανδών η Βίλεμ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να ρίξει το ποσό.

Λέγεται ότι η οψιόν αγοράς ήταν στο 1 εκατ. ευρώ, αλλά η Βίλεμ δεν σκοπεύει να δώσει αυτά τα χρήματα για να κάνει δικό της τον Βρουσάι. Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής πρόσφατα δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Βίλεμ.