Γιατί ο αρχηγός της Γουότφορντ αρνείται να επιστρέψει στις προπονήσεις

Ο αρχηγός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι αρνήθηκε να επιστρέψει στις προπονήσεις, επειδή φοβάται για την υγεία της οικογένειάς του λόγω κορονοϊού.

Γιατί ο αρχηγός της Γουότφορντ αρνείται να επιστρέψει στις προπονήσεις

Οι ομάδες της Premier League ξεκινούν προπονήσεις ανά γκρουπ σήμερα (19/5) μετά το πράσινο φως που έδωσε η λίγκα στις ομάδες.

Ωστόσο ο αρχηγός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι δεν θα είναι από αυτούς που θα επιστρέψουν καθώς όπως είπε δεν θέλει να θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο το μωρό του, το οποίο έχει δυσκολίες στην αναπνοή.

Ο Ντίνι εξέφρασε τις ανησυχίες του επίσης για τον αυξημένο κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι μαύροι, οι Ασιάτες και άλλοι παίκτες εθνικών μειονοτήτων (BAME).

Η Γουότφορντ δεν πρόκειται να προπονηθεί την Τρίτη και όπως έκανε γνωστό δεν έχει πρόβλημα με τη στάση του Ντίνι.

Ο προπονητής Νάιτζελ Πίρσον εξέφρασε τις δικές του ανησυχίες για την κατάσταση και είπε ότι δεν θα επιμείνει να δώσουν οι παίκτες το παρών στην προπόνηση.

Μιλώντας στην εκπομπή Talk the Talk στο YouTube, ο Ντίνι είπε: «Ο γιος μου είναι μόλις πέντε μηνών, έχει δυσκολίες στην αναπνοή, οπότε δεν θέλω να τον θέσω σε μεγαλύτερο κίνδυνο»

Το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών υποστηρίζει ότι οι μαύροι και οι γυναίκες έχουν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες από τους λευκούς να πεθάνουν από κορονοϊό στην Αγγλία και την Ουαλία.