Καπέλο: «Ο Χάαλαντ είναι ιδανικός για την Λίβερπουλ»

Ο Φάμπιο Καπέλο σε δηλώσεις του τόνισε πως ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ Έρλινγκ Χάαλαντ, θα ταίριαζε στην Λίβερπουλ, ωστόσο υπογράμμισε πως ο ίδιος θα πρέπει να παραμείνει περισσότερο στην Bundesliga. 

Καπέλο: «Ο Χάαλαντ είναι ιδανικός για την Λίβερπουλ»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο νεαρός επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ που με τα κατορθώματά του έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του είναι... κομμένος και ραμμένος για τη Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Φάμπιο Καπέλο.

Ο Ιταλός πολύπειρος προπονητής, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Νορβηγού σέντερ φορ των Βεστφαλών, σε συνδυασμό με την τακτική της Λίβερπουλ και φυσικά την προσωπικότητα του Γιούργκεν Κλοπ αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον ώστε ο 19χρονος να εξελιχθεί στο ανώτατο επίπεδο, αν και προς το παρόν συνέστησε να καθυστερήσει τη μετακόμισή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Έχει τρομερή προοπτική, αλλά ακόμα χρειάζεται χρόνο. Δεν θέλω να του προσθέσω πίεση με τις δηλώσεις μου. Αν δουλέψει σκληρά, μπορεί να γίνει καλύτερος παίκτης και τελικά να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο. Θα είναι καλό για τον ίδιο να μείνει στην Bundesliga περισσότερο, προτού κάνει το επόμενο βήμα», ανέφερε επίσης ο Φάμπιο Καπέλο.