Τραυματίστηκε ο Ρολάντο!

Άτυχος στάθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Μαρσέιγ για το Σαμπιονά ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ο οποίος αντικαταστάθηκε υποβασταζόμενος.

Τραυματίστηκε ο Ρολάντο!

Ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο Ρολάντο. Ο 32χρονος στόπερ μένει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και τα γαλλικά Μέσα τον εμπλέκουν με τους Πειραιώτες. Και το μεσημέρι του Σαββάτου υπήρχαν ρεπορτάζ στη Γαλλία με αφορμή τον Ρολάντο.

Ο Πορτογάλος ήταν βασικός στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Αμιάν, αλλά στάθηκε άτυχος. Στο 78’ της αναμέτρησης με την Αμιάν αντικαταστάθηκε από τον Ανκίσα. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Ρολάντο βρέθηκε στο έδαφος και σφάδαζε.

Αμέσως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Μασσαλίας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο ποδοσφαιριστής έφυγε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος. Δεν μπορούσε καλά-καλά ούτε το πόδι του να πατήσει.

Σύμφωνα με τη lequipe ο Ρολάντο φαίνεται να έχει πάθει ζημιά στο γόνατο του, αλλά αυτό είναι μία εκτίμηση που γίνεται σύμφωνα με όσα φάνηκαν τη στιγμή του τραυματισμού. Ο παίκτης φαίνεται να έχει τραυματιστεί μόνος του στη φάση, αφού όπως γράφουν στις live περιγραφές τους οι Γάλλοι έκανε κακή υποδοχή της μπάλας.