Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται τον Νεϊμάρ και όχι Μανέ ή Ομπαμεγιάνγκ»

Την υπογραφή του Νεϊμάρ και όχι των Ομπαμεγιάνγκ ή Μανέ πρέπει να επιδιώξει, σύμφωνα με τον Τσάβι, η Μπαρτσελόνα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. 

Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται τον Νεϊμάρ και όχι Μανέ ή Ομπαμεγιάνγκ»

Ο Τσάβι έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της Μπαρτσελόνα και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή - θρύλο των Καταλανών. Ο παλαίμαχος μέσος ρωτήθηκε για το τι είδους παίκτη χρειάζεται η Μπάρτσα και ο ίδιος αναφέρθηκε σε έναν... παλιό γνώριμο στο κλαμπ.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα, σε δηλώσεις του στο «Metro» τόνισε πως η διοίκηση θα πρέπει να στοχεύσει στην μεταγραφή - επιστροφή του Νεϊμάρ και όχι στην απόκτηση έναν εκ των Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Σαντιό Μανέ.

Πιο αναλυτικά ο Τσάβι είπε: «Ο Μανέ και ο Ομπαμεγιάνγκ όταν έχουν την μπάλα είναι επικίνδυνοι αλλά η Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή χρειάζεται παίκτες όπου θα κινούνται σε μικρούς και όχι σε μεγάλους χώρους, όπως αυτοί οι δύο.

Η Μπάρτσα χρειάζεται παίκτες όπως είχε τότε τον Ετό και τώρα όπως έχει τον Σουάρες. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν. Ο Νεϊμάρ είναι μεταξύ των τριών ή των πέντε καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο. Ελπίζω να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα κάποια ημέρα».