Μπάγερν: Με «κλοτσιά» απάντησε ο Μίλερ στην «αγκωνιά» του Φλικ (vid)

Ο επιθετικός της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ, «λάνσαρε» έναν νέο τρόπο χαιρετισμού στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ουνιόν. Ο προπονητής του, Χάνσι Φλικ πήγε να του δώσει τον αγκώνα και ο διεθνής Γερμανός απάντησε με το πόδι!

Μπάγερν: Με «κλοτσιά» απάντησε ο Μίλερ στην «αγκωνιά» του Φλικ (vid)

Ο επιθετικός της Μπάγερν Τόμας Μίλερ, «λάνσαρε» έναν νέο τρόπο χαιρετισμού στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ουνιόν. Ο προπονητής του Χάνσι Φλικ πήγε να του δώσει τον αγκώνα και ο διεθνής Γερμανός απάντησε με το πόδι!

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε την Ουνιόν Βερολίνου με 2-0, ωστόσο αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Τόμας Μίλερ. Ο Γερμανός επιθετικός που έγινε αλλαγή στα τελευταία λεπτά, όταν τον πλησίασε ο προπονητής του, Χάνσι Φλικ για να του δώσει τον αγκώνα, εκείνος απάντησε και χαιρέτησε με το... πόδι!

Ο 30χρονος άσος αναφορικά με τη νίκη κόντρα στην Ουνιόν, τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται στο τερέν αλλά και τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να προφυλαχθούν από τον ιό είπε:

«Φτάσαμε με σκοπό να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης, ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά, όταν παίξαμε με πάρα πολλές μεγάλες μπάλες. Μετά πήγαμε καλύτερα. Με το 1-0 αποκτήσαμε περισσότερη ασφάλεια. Υπήρχε ένα αίσθημα σαν να ήταν ο πρώτος αγώνας της σεζόν. Τώρα έχουμε τέσσερις βαθμούς πλεονέκτημα και προχωρούμε βήμα προς βήμα προς τον μεγάλο στόχο μας.

Βundesliga: Πέρασε από την έδρα της Ουνιόν η Μπάγερν με 2-0 (βαθμολογία, highlights)!

Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα το ματς λόγω του ότι είχαμε να παίξουμε αρκετό καιρό. Βέβαια όλοι το χειριστήκαμε επαγγελματικά. Όταν ξεκίνησε η μπάλα να κυλάει ήμασταν αφοσιωμένοι στο ματς και πουθενά αλλού. Δεν πρέπει να μας επηρεάσουν οι άδειες κερκίδες.

Φυσικά πρέπει να διατηρούμε και αποστάσεις. Αν έχουμε μία σύντομη επαφή, είναι εντάξει. Γίνονται πολλές προσπάθειες για να μην μολυνθούμε. Είμαστε συνεπείς με τους κανόνες και ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε κανονικά το ποδόσφαιρο τις επόμενες ημέρες.

Στη Γερμανία, ανοίγουν καταστήματα σιγά-σιγά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με πειθαρχία».