Κώστας Μανωλάς: Επιστρέφει σε δυο μήνες!

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Νάπολι, Κώστας Μανωλάς, θα μείνει εκτός προπονήσεων για τους επόμενους δυο μήνες, όπως  αναφέρουν στην Ιταλία.

Κώστας Μανωλάς: Επιστρέφει σε δυο μήνες!

Πιο σοβαρός είναι τελικά ο τραυματισμός του Κώστα Μανωλά. Η Νάπολι, όπως αναφέρουν στην Ιταλία, θα χάσει τον διεθνή κεντρικό αμυντικό της για τους επόμενους δυο μήνες λόγω του τραυματισμού που είχε πριν από λίγες μέρες.

Αρχικά, φαινόταν πως δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο στην Ιταλία γράφουν πως ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει την αποθεραπεία του και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δυο μήνες.

Ο Μανωλάς υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, που έδειξαν πως δεν αναμένεται να γυρίσει στις προπονήσεις μέσα στο επόμενο δίμηνο.

«Στις διαγνωστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Κώστας Μανωλάς φάνηκε πως έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στο δεξί γόνατο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μέσα στις προσεχείς εβδομάδες» ήταν η ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου της Ιταλικής ομάδας την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μανωλάς θυμίζουμε πως πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις, είχε μιλήσει στο Radio Kiss Kiss και είχε πει μεταξύ άλλων:

«Έχουμε τεράστια θέληση να επιστρέψουμε στη δουλειά και στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή μας ζητηθεί να το κάνουμε. Έχουμε προπονηθεί τόσο καιρό στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας στο σπίτι με τα προγράμματα που μας έδωσε η ομάδα. Όταν με το καλό επιστρέψουμε, θα δείξουμε πόσο έτοιμοι και διψασμένοι είμαστε για νίκες.

Αισθάνομαι πολύ ώριμος ως ποδοσφαιριστής, όμως μπορώ να βελτιωθώ ακόμα πιο πολύ και δουλεύω για να το πετύχω αυτό. Είναι κρίμα που σταματήσαμε με αυτό τον τρόπο, γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας.

Δεν θέλω να μιλήσω για τη σεζόν μου. Αν κρίνω τον εαυτό μου, θα κρατήσω για εμένα ό,τι πιστεύω. Ως ίνδαλμα έχω τον θείο μου, έναν σπουδαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Μιλάω συχνά με τον προπονητή, έχουμε ίδιο χαρακτήρα. Έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Μεταξύ των παικτών θεωρώ ότι δεν υπάρχει ένας ηγέτης, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Έτσι χτίζονται οι δυνατές ομάδες».