Μιλόγεβιτς: «Ο γιος μου υπέφερε, ήθελα να φύγω νωρίτερα από την Σερβία»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποκάλυψε πως ήθελε να αποχωρήσει νωρίτερα από το σερβικό πρωτάθλημα λόγω του γιου του ο οποίος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «δεχόταν χτύπηματα κάτω από την μέση».

Μιλόγεβιτς: «Ο γιος μου υπέφερε, ήθελα να φύγω νωρίτερα από την Σερβία»

Στην αποκάλυψη πως ήθελε να αποχωρήσει από την Σερβία νωρίτερα έχοντας... χαλαστεί από την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων της Βοϊβοντίνα εις βάρος του γιου του, Νεμάνια που μεταπήδησε στη συνέχεια στον Πανιώνιο, προχώρησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο πρώην προπονητής τόσο του Πανιώνιου όσο και του Ερυθρού Αστέρα, μίλησε ανοικτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε όσο βρίσκονταν στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, ξεκαθαρίζοντας παρόλα αυτά πως δεν προέρχονταν από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Να σημειωθεί, ότι ο 50χρονος προπονητής έφτασε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ οδήγησε τοτς Σέρβους ισάριθμες φορές στους ομίλους του Champions League. Τον περασμένο Δεκέμβριο αποφάσισε να αφήσει τους πρωταθλητές Σερβίας υπογράφοντας στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Αχλί.

«Κανείς στον σύλλογο δεν το γνώριζε. Μιλάω για πρώτη φορά γι' αυτό το θέμα. Εάν δεν με είχε μεταπείσει η σύζυγος μου θα είχα παραιτηθεί νωρίτερα. Ήταν ο δικός μου τρόπος αντίδρασης», τόνισε αρχικά ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου προσθέτοντας:

«Στην ομάδα που ανήκε ο γιος μου, την Βοϊβοντίνα δεχόταν "χτυπήματα" κάτω από τη μέση από κάποια ασήμαντα άτομα. Αυτά δεν είναι πράγματα που πρέπει να πω δημοσίως, αλλά μου δημιούργησαν μεγάλο βάρος. Έπρεπε να το διώξουμε από πάνω μας. Σε όλη μου τη ζωή πολεμούσα για τα παιδιά μου προκειμένου να μείνουν εδώ. Αυτή είναι η Σερβία... Δεν ήθελα το παιδί μου να υποφέρει, αλλά να έχει τα όνειρα και την ζωή του. Περίμενα να τελειώσει όλο αυτό και ευχαριστώ το Θεό. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα».