Τραυματίστηκε ο Διαμαντάκος στον «εμφύλιο» με Μαυροπάνο (vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος αποχώρησε τραυματίας (στο 38’) από τον αγώνα της Ζανκτ Πάουλι με αντίπαλο την Νυρεμβέργη, στην οποία ξεκίνησε βασικός ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Τραυματίστηκε ο Διαμαντάκος στον «εμφύλιο» με Μαυροπάνο (vid)

Μόλις 38 λεπτά έμελλε τελικά να διαρκέσει ο ελληνικός «εμφύλιος» ανάμεσα στον Δημήτρη Διαμαντάκο και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Ζανκτ Πάουλι με αντίπαλο την Νυρεμβέργη για την 26η αγωνιστική, ο Διαμαντάκος τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι δίνοντας τη θέση του στον Μπέκερ.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού και πλέον της Ζανκτ Πάουλι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του, αλλά και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα των ομάδων τους, ενώ όπως και κατά την πρώτη μέρα της επανέναρξης των πρωταθλημάτων στη Γερμανία τηρήθηκε το πρωτόκολλο υγιεινής και τα μέτρα για την ασφάλεια των πρωταγωνιστών για την πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε το βίντεο από την αλλαγή του Διαμαντάκου: