«Ο Σαλάχ είχε απορρίψει πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης»

Όπως αποκάλυψε ο βοηθός του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Αιγύπτου Χανί Ραμζί, ο επιθετικός της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ είχε ρίξει... άκυρο στη Ρεάλ Μαδρίτης σε πρόταση που του έγινε από την ισπανική ομάδα. 

«Ο Σαλάχ είχε απορρίψει πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης»

Σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο Χανί Ραμζί, ο βοηθός του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Αιγύπτου.

Συγκεκριμένα, ο Ραμζί υποστήριξε πως επιθετικός της Λίβερπουλ και σούπερ σταρ της Εθνικής ομάδας της Αιγύπτου Μοχάμεντ Σαλάχ, είχε δεχτεί δελεαστική πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά την απέρριψε έπειτα από κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους της εθνικής του ομάδας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο σέντερ φορ της Λίβερπουλ είχε δεχθεί την παραπάνω... κρούση από τους Μαδριλένους πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2018. Παρόλα αυτά ο Σαλάχ αποφάσισε να μην συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ και να παραμείνει ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ.

«Όταν δούλευα με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ήμασταν τον Μάρτιο του 2018 σ’ ένα προπονητικό κέντρο στην Ελβετία. Μιλούσα στον Σαλάχ και μου είπε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τού είχε στείλει μια πρόταση. Η πρόταση ήταν πραγματικά καλή, αλλά ο Σαλάχ την συζήτησε μαζί μου και τον κύριο Κούπερ και αποφάσισε να παραμείνει στην Λίβερπουλ επειδή ένιωθε άνετα εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ραμζί στο «onTIME Sports».