Φαν Ντάικ: Αγόρασε εισιτήρια διαρκείας της Γκρόνινγκεν ώστε να δοθούν σε άπορους

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έδειξε για ακόμα μία φορά πως εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, είναι και σπουδαίος άνθρωπος καθώς αγόρασε εισιτήρια διαρκείας της Γκρόνινγκεν ώστε να δοθούν σε άπορους. 

Φαν Ντάικ: Αγόρασε εισιτήρια διαρκείας της Γκρόνινγκεν ώστε να δοθούν σε άπορους

Σπουδαία και αξιέπαινη κίνηση από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ο οποίος απέδειξε για άλλη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ γνωρίζει πως η εποχή που βιώνουμε μόνο εύκολη δεν είναι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και έδειξε πως μπορεί να κάνει -έστω και λίγο- πιο χαρούμενο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο θηριώδης στόπερ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ που αποτελεί τον ηγέτη στα μετόπισθεν της Λίβερπουλ δεν ξέχασε την Γκρόνινγκεν πίσω στην πατρίδα του κι έκανε μια πολύ όμορφη πράξη, αγοράζοντας τέσσερα εισιτήρια διαρκείας και αφήνοντας τον σύλλογο να τα δώσει σ' εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν ένα από αυτά.

Ο Φαν Ντάικ με αυτό τον τρόπο έδειξε λοιπόν πως δεν ξέχασε πως η Γκρόνινγκεν – μαζί με τη Βίλεμ – τον βοήθησε να βρεθεί στο ανδρικό ποδοσφαιρικό επίπεδο και να κάνει τα πρώτα ουσιαστικά βήματα της καριέρας του, με αποτέλεσμα να καταλήξει εν έτει 2020 να είναι πρωταθλητής Ευρώπης με την Λίβερπουλ.

«Αγόρασα τέσσερα εισιτήρια διαρκείας της Γκρόνινγκεν σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η ανθρωπότητα και οι κάρτες θα δοθούν σε οπαδούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν μια θέση στο γήπεδο για την επόμενη σεζόν λόγω οικονομικών δυσκολιών», ανέφερε ο Φαν Ντάικ για την σπουδαία κίνησή του με τα εισιτήρια διαρκείας.