Μιχαΐλοβιτς: «Ο Ιμπραΐμοβιτς ίσως έρθει στη Μπολόνια»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μίλαν και σύμφωνα με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο Σουηδός επιθετικός ή θα γυρίσει σε ομάδα της πατρίδας του, ή θα μετακομίσει στην Μπολόνια. 

Μιχαΐλοβιτς: «Ο Ιμπραΐμοβιτς ίσως έρθει στη Μπολόνια»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να μετακομίσει τη νέα σεζόν στη Μπολόνια άφησε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, αποκάλυψε πως ο Ζλάταν το καλοκαίρι ή θα επιστρέψει στη Σουηδία για λογαριασμό κάποιας ομάδας της χώρας του ή θα φορέσει τη φανέλα της Μπολόνια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως σίγουρα θα αποχωρήσει από τη Μίλαν.

Το συμβόλαιο του Ίμπρα με τους Μιλανέζους ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και έτσι μετά και τον όσων συνέβησαν εξαιτίας του κορονοϊού, ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για το νέο σταθμό στην καριέρα του. Ο Σουηδός επιθετικός είδε δηλώσει κατά το παρελθόν πως θέλει να παίξει για την Μπολόνια και ο Μιχαΐλοβιτς μιλώντας στην σερβική τηλεόραση «Vece sa Ivanom Ivanovicem», έριξε ακόμα περισσότερο... λάδι στη φωτιά!

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Μπολόνια που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ζλάταν δήλωσε: «Μου τηλεφώνησε πριν από λίγες μέρες για να δούμε τι θα αποφασίσει να κάνει το καλοκαίρι. Σίγουρα δεν θα παραμείνει στη Μίλαν, πρέπει να δούμε αν θα έρθει μαζί μας ή θα επιστρέψει στη Σουηδία. Ο Ίμπρα αντιμετωπίζει διαφορετικά από τους άλλους, παρακολουθεί τι λέω και η συμπεριφορά του απέναντι μου είναι πολύ καλή. Αυτό συμβαίνει επειδή οι επικίνδυνοι άνθρωποι αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον».

Να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια του lockdown στην Ιταλία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Ιμπραΐμοβιτς βρισκόταν στη Σουηδία και έκανε προπονήσεις με την Χάμαρμπι της οποίας του ανήκει το 50%.