Τέλος ο Μπόλονι από την Άντβερπ

Παρελθόν από τον πάγκο της βελγικής Άντβερπ αποτελεί ο παλιός προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι.

Τέλος ο Μπόλονι από την Άντβερπ

Ύστερα από σχεδόν τριετή θητεία στην Άντβερπ, ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Βελγίου.

Ο 67χρονος πλέον Ρουμάνος κόουτς, ύστερα από μακρά θητεία σε αραβικές ομάδες (Αλ Γουάχντα των ΗΑΕ, Αλ Κορ του Κατάρ και Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας), στη γαλλική Λανς αλλά και τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2011-2012 είχε επιστρέψει στο Βέλγιο για λογαριασμό της Αντβέρπ τον Ιούνιο του 2017.

Ο Μπόλονι μπήκε δύο φορές με την Άντβερπ στα πλέι οφ, φέτος είχε πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου και ήταν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, με τα βελγικά Μέσα να χαρακτηρίζουν «έκπληξη» την αποχώρησή του.

Ως ποδοσφαιριστής ο Μπόλονι είχε αγωνιστεί σε Τάργκου Μουρές, Στεάουα Βουκουρεστίου, Ρασίνγκ Ουάβρ, Κρετέιγ και Ορλεάν, ενώ είχε φορέσει και 102 φορές το εθνόσημο της Ρουμανίας με 23 γκολ στο ενεργητικό του αγωνιζόμενος ως μέσος.

Τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στον πάγκο της Νανσί, ενώ ακολούθως ανέλαβε την εθνική Ρουμανίας, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τη Ρεν, τη Μονακό, την Αλ Τζαζίρα και τη Σταντάρ Λιέγης.