Κιελίνι για Βιδάλ: «Έπινε περισσότερο από ότι έπρεπε, το αλκοόλ ήταν το αδύναμο σημείο του»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι έβγαλε στην... σέντρα τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Γιουβέντους Αρτούρο Βιδάλ, τονίζοντας πως ο ίδιος είχε ως αδύναμο σημείο το αλκοόλ, αλλά και ότι κατά τη θητεία του στην ιταλική ομάδα υπάρχαν φορές που δεν πήγαινε στην προπόνηση. 

Κιελίνι για Βιδάλ: «Έπινε περισσότερο από ότι έπρεπε, το αλκοόλ ήταν το αδύναμο σημείο του»

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για τον Αρτούρο Βιντάλ και την άστατη εξωγηπεδική ζωή του.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Γιουβέντους Τζόρτζιο Κιελίνι μέσω του βιβλίου του, υποστήριξε πως το αλκοόλ ήταν το αδύναμο σημείο του Χιλιανού καθώς υπήρχαν φορές όπου ο μέσος της Μπαρτσελόνα έβγαινε και έπινε περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός των «μπιανκονέρι» δήλωσε πως μερικές φορές ο Αρτούρο Βιδάλ που αγωνίστηκε στη Γιουβέντους από το 2011 έως το 2015, δεν πήγαινε καν για προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Κιελίνι αναφέρε: «Ένας ποδοσφαιριστής δεν είναι δαίμονας, ούτε και άγιος. Μερικές φορές ο Βιντάλ έβγαινε και έπινε περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Όλοι το γνωρίζουν. Το αλκοόλ ήταν το αδύναμο σημείο του. Δεν συζητάμε τι άνθρωπος είναι. Οι αδυναμίες είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Μερικές φορές το χρόνο ο Βιντάλ δεν εμφανιζόταν καν στην προπόνηση και άλλες ερχόταν και ήταν εύθυμος».