«Αν ο Μπουά ήταν υγιής θα ήταν ο κορυφαίος»

H ιστοσελίδα telebasel έκανε ένα ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα της Βασιλείας και αναφέρθηκε στον Κέβιν Μπουά που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού

«Αν ο Μπουά ήταν υγιής θα ήταν ο κορυφαίος»

Η υπόθεση του Κέβιν Μπουά εξακολουθεί να τροφοδοτεί δημοσιεύματα στην Ελβετία σχετικά με το μέλλον του Ελβετού εξτρέμ για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Στην Ελβετία λέγεται ότι ο Μπουά δεν θέλει να πάρει τη μίνι παράταση που προτείνει η FIFA για τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου αλλά να φύγει ακριβώς την ημέρα που προβλέπει το συμβόλαιό του῎

H ιστοσελίδα telebasel έκανε ένα ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα της Βασιλείας και σε αυτό φυσικά είχε θέση ο Κέβιν Μπουά την υπόθεση του οποίου χαρακτήρισε «ερωτηματικό»

Έγραψε συγκεκριμένα: «Το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι. Εάν ήταν υγιής θα μπορούσε να είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας. Τώρα πρόκειται να μεταγραφεί στο εξωτερικό. Ολυμπιακός, Μπεσίκτας και Νυρεμβέργη φλερτάρουν με τον Ελβετό».

Η Βασιλεία προσπαθεί να ρίξει το μπάτζετ της λόγω της κρίσης με τον κορονοϊό και εκτός από τον Μπουά υπάρχουν και άλλοι παίκτες των οποίων οι συμβάσεις λήγουν αυτό το καλοκαίρι.

Από ότι αναφέρει το ρεπορτάζ προτεραιότητα δίνει η διοίκηση στην περίπτωση του Φαν Φολσφίγκερ ο οποίος έχει εξελιχθεί σε βασικό όπλο της ομάδας, με την προϋπόθεση ωστόσο να δεχτεί τεράστια περικοπή μισθών.