Ζίγιες για Νούρι: «Έβλεπα το μπουφάν του και ήξερα ότι ήταν δίπλα μου»

Ο Χακίμ Ζίγιες μίλησε για την ιστορία με τον στενό του φίλο Νούρι του οποίου η καριέρα τερματίστηκε από καρδιακή αρρυθμία, με τον Μαροκινό να συγκλονίζει με την εξομολόγησή του. 

Ζίγιες για Νούρι: «Έβλεπα το μπουφάν του και ήξερα ότι ήταν δίπλα μου»

Το 2017 η ιστορία του ποδοσφαιριστή Νούρι του Άγιαξ, είχε συγκλονίσει όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο.

Ο νεαρός παίκτης των Ολλανδών, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο σε φιλικό ματς προετοιμασίας το καλοκαίρι του 2017 και περίπου τρία χρόνια αργότερα, έχει ξυπνήσει, έχει επικοινωνία με τους δικούς του μέσω εκφράσεων με τα βλέφαρα και τον βοηθούν απλά να κάθεται κανονικά και να τρώει.

Ο «Άπι», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, είναι ένας από τους καλύτερους φίλους που έκανε στον Άγιαξ ο Χακίμ Ζίγιες, με τον νυν εξτρέμ της Τσέλσι να μιλάει για την ιστορία με τον νεαρό του οποίου η καριέρα τερματίστηκε από καρδιακή αρρυθμία.

Ο Χακίμ Ζίγιες είχε συκλονιστεί από το περιστατικό με τον Νούρι και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να συνηθίσει δίχως εκείνον, όμως, υπήρξε μια κίνηση του Άγιαξ που τον έκανε να αισθάνεται καλύτερα και να νιώθει τον καλό του φίλο κοντά του.

«Η ιστορία με τον Νούρι είχε πολύ μεγάλο αντίκτυπο σε εμένα προσωπικά... Καθόμουν δίπλα του στ' αποδυτήρια κάθε φορά. Κρατήσαμε τη θέση του όπως ήταν, μάλιστα για έναν χρόνο το μπουφάν του ήταν εκεί συνεχώς για να μας θυμίζει ότι είναι μαζί μας.

Το χρειαζόμουν αυτό. Με έκανε να τον αισθάνομαι κοντά και να είμαι καλά. Τον κουβαλούσα μέσα μου και βλέποντας το μπουφάν αισθανόμουν ότι ήταν δίπλα μου συνεχώς», είπε ο Μαροκινός εξτρέμ στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του στον Άγιαξ, προτού πάρει το δρόμο για το Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.