Το συγκινητικό «αντίο» του Μπαρτζάλι στην Γιουβέντους

Ο Αντρέα Μπαρτζάλι αποτελεί παρελθόν από την Γιουβέντους και ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο τους «μπιανκονέρι».

Το συγκινητικό «αντίο» του Μπαρτζάλι στην Γιουβέντους

Ούτε μία σεζόν δεν κράτησε η παρουσία του Αντρέα Μπαρτζάλι στο προπονητικό επιτελείο του Μαουρίτσιο Σάρι και της Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός των "μπιανκονέρι", αποτελεί παρελθόν από την ιταλική ομάδα με την οποία έφτασε σε αρκετές επιτυχίες ως ποδοσφαιριστής της.

Ο πολύπειρος στόπερ που αποσύρθηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν, είχε αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο του Μαουρίτσιο Σάρι από τον Σεπτέμβρη, αλλά τελικά η θητεία του δεν κράτησε ούτε μία χρονιά.

Ο Μπαρτζάλι είχε τον ρόλο της προπόνησης μόνο με τους αμυντικούς, βρίσκοντας εκεί τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και φυσικά φίλους του, τους Κιελίνι και Μπονούτσι. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Αντρέα Μπαρτζάλι επέλεξε να αποσυρθεί για λίγο από το ποδόσφαιρο ώστε να ξεκουράσει τον εαυτό του, αλλά και για οικογενειακούς λόγους.

Ο Μπαρτζάλι σε ανάρτησή του μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την Γιουβέντους έγραψε μεταξύ άλλων: «Αποφάσισα να κάνω μία επιλογή ζωής. Ένιωσα την ανάγκη να ζήσω περισσότερο την οικογένειά μου, η οποία σιωπηλά όλα αυτά τα χρόνια υποστήριξε και συνόδευσε τις επαγγελματικές επιλογές μου. Θα είμαι για πάντα δεσμευμένος και αιώνια ευγνώμων στην Γιουβέντους.

Η σκέψη μου τρέχει σε εκείνους που πάντα έδειχαν την υψηλότερη εκτίμηση και απόλυτη επαγγελματική και ανθρώπινη εγγύτητα. Ευχαριστώ την ομάδα και τους οπαδούς που κάνουν την Γιουβέντους αυτό που είναι. Πάντα δικός σας, Αντρέα».