«Θέλει να φύγει από την Αλ Αχλί ο Φετφατζίδης»

Οι οφειλές στον 27χρονο ποδοσφαιριστή και τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό για επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

«Θέλει να φύγει από την Αλ Αχλί ο Φετφατζίδης»

Και ξαφνικά στη ζωή του Ολυμπιακού μπήκε ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα των Πειραιωτών, αλλά αναζήτησε την τύχη του στο εξωτερικό. Ο «Φέτφα» θέλει να φύγει από την Αλ Αχλί και το όνομα του έχει εμπλακεί με τους Πειραιώτες. Μέσα στην Ελλάδα έχουν βάλει στο… κόλπο και την ΑΕΚ.

Με το θέμα του 27χρονου πλέον άσου ασχολήθηκε και το δίκτυο Cdf, το οποίο φιλοξένησε αναλυτικό ρεπορτάζ. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ένα σοβαρό πρόβλημα που καλείται να λύσει ο νέος προπονητής της Αλ Αχλί, ο Πάμπλο Γκέδε είναι ο Φετφατζίδης.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αν και έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αλ Αχλί δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην ομάδα του. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η Αλ Αχλί οφείλει χρήματα στον «Φέτφα» και ο ίδιος δεν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο εκεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για τον Γκέδε η πιθανή αποχώρηση του από την ομάδα θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα, αφού είναι βασικό στέλεχος. Το δίκτυο Cdf αναφέρει επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πάντως να σημειώσουμε πως δεν είναι και τόσο εύκολη η επιστροφή του, αφού ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θέλει ένα συμβόλαιο πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ, ενώ είναι ερωτηματικό η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.