Σερβία: Αναδιάρθρωση και κανένας υποβιβασμός!

Μετά από σημερινή (Πέμπτη 14/5 ) διάσκεψη, η Ομοσπονδία της Σερβίας αποφάσισε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση. Συγκεκριμένα, δεν θα υποβιβαστεί κανείς από την πρώτη κατηγορία ενώ από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας θα ανέβουν οι τέσσερις πρώτοι! 

Σερβία: Αναδιάρθρωση και κανένας υποβιβασμός!

Και τελικά…αναδιάρθρωση στην πρώτη εθνική κατηγορία της Σερβίας, με την πανδημία του κορονοϊού να οδηγεί τους αρμόδιους φορείς της χώρας στο συγκεκριμένο πλάνο.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση, η Ομοσπονδία της Σερβίας σε διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (14/5), πήρε την απόφαση να υπάρξει αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα και οι ομάδες που συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία από τη νέα σεζόν να αυξηθούν από 16 σε 20!

Αυτό σημαίνει, πως καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί, με τις τέσσερις πρώτες της δεύτερης εθνικής να ανεβαίνουν και να συμπληρώνουν το «παζλ».

Υπενθυμίζεται πως η ομοσπονδία είχε κάνει γνωστό πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί και θα παιχτούν οι εναπομείνασες αγωνιστικές, ενώ δεν θα διεξαχθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Έτσι λοιπόν ύστερα από την παραπάνω εξέλιξη, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται... αγκαλιά με τον τίτλο. Κι αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, έχουν απόσταση έντεκα βαθμών από την δεύτερη Παρτιζάν και χρειάζονται δύο βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

Τέλος, το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 20 Ιουνίου, ενώ το Κύπελλο που βρίσκεται στην φάση των προημιτελικών θα συνεχιστεί κανονικά με τους αγώνες να διεξάγονται στις 3, 10 και 24 Ιουνίου.