Φεύγει από τη Λανς ο Ζιλέ

Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Γκιγιόμ Ζιλέ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λανς και θα αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο.

Φεύγει από τη Λανς ο Ζιλέ

Τη σεζόν 2017-2018 ο Ολυμπιακός στηρίχτηκε σε αρκετούς Βέλγους ποδοσφαιριστές και ένας από αυτούς ήταν και ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Ήταν η σεζόν που άφησε πολλές πληγές στους Πειραιώτες και στο φινάλε της όλοι οι Βέλγοι αποτέλεσαν παρελθόν.

Κάπως έτσι το καλοκαίρι του 2018 έφυγε από την Ελλάδα και ο Γκιγιόμ Ζιλέ ένας ποδοσφαιριστής που δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Τότε ο Βέλγος χαφ πήρε μεταγραφή στη Λανς με την οποία αγωνίστηκε για δύο σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Ο Ζιλέ τη σεζόν που διακόπηκε στη Γαλλία λόγω της πανδημίας έκανε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ και μία συμμετοχή στο Κύπελλο.

Το συμβόλαιο του Βέλγου χαφ ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου και όπως έγινε γνωστό ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν θα ανανεώσει με τη Λανς. Ο πρώην πλέον αρχηγός της Λανς αποφάσισε να μη συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα γι' ακόμα ένα χρόνο και έτσι μένει ελεύθερος να υπογράψει σε οποιοδήποτε σύλλογο επιθυμεί.