Ο Άλμπερτ Ριέρα βοηθός του Φατίχ Τερίμ στη Γαλατασαράι που «βράζει»

Ο Άλμπερτ Ριέρα ετοιμάζεται να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ της Γαλατάσαραϊ υπό τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Άλμπερτ Ριέρα βοηθός του Φατίχ Τερίμ στη Γαλατασαράι που «βράζει»

Ο Άλμπερτ Ριέρα διατήρησε και μετά την αποχώρησή του καλές σχέσεις με τη Γαλατάσαραϊ στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό (2010-11).

Και τώρα ετοιμάζεται να τις αξιοποιήσει επιστρέφοντας στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης από άλλο πόστο, αυτό του βοηθού προπονητή.

Η Γαλατάσαραϊ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την πανδημία αλλά στις τάξεις της επικρατεί αναβρασμός λόγω της παραίτησης του Χασάν Σας από τη θέση του βοηθού προπονητή.

Ο παλαίμαχος άσος δεν τα πήγαινε καλά με τον Τερίμ κι έφυγε πριν τον... φύγουν αφού είχε πληροφορηθεί τις επαφές του προπονητή με τον Ριέρα ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του.

Ο Ισπανός είχε ταξιδέψει στην Πόλη πριν ακόμη ξεσπάσει η πανδημία και είχε μιλήσει με τον Τερίμ για το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Δεν το έκρυψε άλλωστε...

«Η κρίση και τα έκτακτα μέτρα με βρήκαν στην Κωνσταντινούπολη. Πήγα για να συναντηθώ με τη Γαλατασαράι για να γίνω βοηθός του Φατίχ Τερίμ. Όμως λόγω της πανδημίας οι συνομιλίες διακόπηκαν» είχε δηλώσει.

Ο Τερίμ, εκτός από τον Ριέρα, σκοπεύει να δώσει δουλειά και στον Σουηδό, Γιόχαν Ελμάντερ ο οποίος επίσης είχε αγωνιστεί στην τουρκική ομάδα την περίοδο 2011-14.