«Σε διαπραγματεύσεις με τον Ραμπιό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Αντριέν Ραμπιό για μια ενδεχόμενη μεταγραφή βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως αναφέφει η ιστοσελίδα «CalcioMercato».

«Σε διαπραγματεύσεις με τον Ραμπιό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Στο... ψάξιμο για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου φαίνεται πως βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν να έχουν σε πρώτο πλάνο τον Αντριέν Ραμπιό.

Ο Γάλλος μέσος που βρίσκεται στο στόχαστρο του Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ, μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «CalcioMercato» ο ατζέντης του παίκτη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην αγγλική ομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Αντριέν Ραμπιό, καθώς ο αγγλικός σύλλογος είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γάλλο μέσο και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο εκείνος κατέληξε στην Γιουβέντους ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρόλα αυτά, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν... αναθερμάνει το ενδιαφέρον τους για τον 25άχρονο άσο, ο οποίος στην φετινή χρονιά μέτρησε 11 συμμετοχές με την Γιουβέντους στο Καμπιονάτο.