Ο Λοβέρα στο τοπ-10 των δεύτερων επιθετικών U21

Ιταλική ιστοσελίδα περιέλαβε τον Μασιμιλιάνο Λοβέρα του Ολυμπιακού στο τοπ-10 των δεύτερων επιθετικών ηλικίας κάτω των 21 ετών.

Ο Λοβέρα στο τοπ-10 των δεύτερων επιθετικών U21

Η ιστοσελίδα calcionazionale.it έκανε μεγάλο αφιέρωμα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών σε όλο τον κόσμο.

Η αναφορά έγινε ανά θέση (τερματοφύλακες, αμυντικοί, φορ κλπ). Στο αφιέρωμα για τους δεύτερους επιθετικούς περιέλαβε και τον Μασιμιλιάνο Λοβέρα του Ολυμπιακού.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι υπόλοιποι που συμπληρώνουν την κορυφαία 10αδα είναι οι Πέδρο Νέτο (Γουλβς), Ενρίκο Μπρινιόλα (Ρόμα), Άνταμ Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας), Βιτσέντσο Μιλίκο (Τορίνο), Σάπι Σουλεϊμάνοφ (Κράσνονταρ), Ρις Νέλσον (Άρσεναλ), Γιαν Τίλμαν (Κολωνία), Ράμπι Ματόντο (Σάλκε).

Για τον Λοβέρα αναφέρει:

Αργεντίνος, γεννημένος το 1999, ιδιοκτησία του Ολυμπιακού Πειραιά, ο οποίος τον πήρε από το κλαμπ Atletico Rosario Central το περασμένο καλοκαίρι. Η σεζόν 2019/2020 χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος στην Αργεντινή όπου σημείωσε 1 γκολ σε 4 παιχνίδια και στο δεύτερο στην Ελλάδα, όπου σημείωσε 2 γκολ και έδωσε 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Τέλος, είχε μια συμμετοχή στην Αργεντινή κάτω των 20, με ένα γκολ.