Σε καραντίνα λόγω δύο κρουσμάτων η Ντινάμο Δρέσδης, δεν αγωνίζεται στην επανέναρξη!

Τα δύο κρούσματα κορονοϊού που διαγνώστηκαν στην Ντιναμό Δρέσδης έθεσαν -κατά το ιατρικό πρωτόκολλο- όλη την ομάδα σε 14μερη καραντίνα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί στην πρώτη αγωνιστική της επανέναρξης της 2ης Κατηγορίας της Γερμανίας!

Σε καραντίνα λόγω δύο κρουσμάτων η Ντινάμο Δρέσδης, δεν αγωνίζεται στην επανέναρξη!

Η ανακοίνωση από την Ντιναμο Δρέσδης ότι δύο από τα τεστ στα οποίο υποβλήθηκαν άνθρωποι της, για τον κορωνοϊό, βγήκαν θετικά, είχε ως αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα όλη η ομάδα, αλλά και να αναβληθεί το επικείμενο ματς με το Αννόβερο στην επανέναρξη της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας!

Είχε προηγηθεί από το γραφείο του Υπουργείου Υγείας στην πόλη η απόφαση ότι ολόκληρη η ομάδα, το προπονητικό επιτελείο και το υπόλοιπο προσωπικό της Ντινάμο θα μπουν σε 14ημερο περιορισμό…

Εξέλιξη που, παράλληλα, σημαίνει ότι το προγραμματισμένο για τις 17 Μαΐου εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο το Αννόβερο, στην πρώτη αγωνιστική της Τσβάιτε Λίγκα μετά τη διακοπή, δεν θα διεξαχθεί, σε πρώτη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντινάμο είχε προ μια εβδομάδας ένα ακόμα θετικό δείγμα, στην πρώτη σειρά των εξετάσεων, όταν ποδοσφαιριστής της είχε βρεθεί θετικός στον ιό και είχε μπει σε καραντίνα.

Στην δεύτερη σειρά των τεστ, στις 4 του τρέχοντος μήνα, δεν υπήρξε καταγραφή θετικού τεστ. Η ομάδα από τη Σαξονία δεν διευκρίνησε αν τα δύο νέα κρούσματα αφορούν παίκτες ή υπαλλήλους της.