Η πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Μιραλάς και το «μπάσιμο» της Λανς

Βουίζει η Τουρκία πως η Φενέμπαχτσε έχει χτυπήσει την πόρτα του Κέβιν Μιραλάς, ενώ τις τελευταίες ώρες και η Λανς φέρεται να έχει μπει στο… κόλπο.

Η πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Μιραλάς και το «μπάσιμο» της Λανς

Ο Κέβιν Μιραλάς μένει ελεύθερος από την Αντβέρπ, η οποία μετά την κρίση που προκάλεσε ο κορονοϊός δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του συμβολαίου του με αποτέλεσμα να τον αφήνει να υπογράψει όπου επιθυμεί.

Η καριέρα του μπορεί να μη βρίσκεται στα καλύτερα της, αλλά για τον Βέλγο επιθετικό υπάρχει ήδη ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα η Τουρκία έχει βουίξει πως η Φενέρμπαχτσε έχει κάνει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τους Τούρκους η ομάδα της Πόλης προσφέρει 2,4 εκατ. ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του Μιραλάς. Το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Κέβιν μένει ελεύθερος είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Στην Τουρκία θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής θα καταλήξει στη Φενέρμπαχτσε, η οποία φέρεται διατεθειμένη να του προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Βέβαια τις τελευταίες ώρες στο… κόλπο για τον Μιραλάς φέρεται να έχει μπει και η Λανς από τη Γαλλία.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Τούρκων, τα οποία και επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι η Λανς είναι μία ομάδα η οποία φέρεται να έχει τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού στη λίστα της.