Βενγκέρ: «Οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ θα διαδεχθούν Μέσι και Κριστιάνο»

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποθέωσε τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ τονίζοντας πως οι δύο τους θα διαδεχθούν τους Μέσι και Κριστιάνο, όταν η κυριαρχία των δύο τελευταίων φτάσει στο τέλος της. 

Βενγκέρ: «Οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ θα διαδεχθούν Μέσι και Κριστιάνο»

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν χτίσει την δική τους... αυτοκρατορία γύρω από το ποδόσφαιρο. Τόσο ο Αργεντινός, όσο και ο Πορτογάλος αποτελούν τους απόλυτους σταρ της εποχής μας, ώστοσο όπως υποστήριξε και ο Αρσέν Βενγκέρ κάποια στιγμή η κυριαρχία των δύο θα ολοκληρωθεί.

Ο Αλσατός πρώην τεχνικός της Άρσεναλ εμφανίστηκε έτοιμος για το τέλος εποχής και ευγνώμων που την έζησε και από κοντά, για το δίδυμο Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο, υπογραμμίζοντας πως οι ιδανικοί ποδοσφαιριστές για να τους «αντικαταστήσουν» θα είναι οι Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος προπονητής υποστήριξε μιλώντας στο «talksport»: «Δεν έχουμε ξαναδεί παίκτες όπως οι Μέσι και Κριστιάνο. Με τέτοια ποιότητα που κάνουν το κάτι διαφορετικό ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Ωστόσο, η κυριαρχία τους φτάνει στο τέλος της. Έρχεται πλέον η νέα γενιά και οι διάδοχοί τους παίζουν μαζί στην Παρί. Είναι ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ».