Φαν Ντερ Σαρ: «Φεύγει ο Φαν Ντε Μπεκ αν έρθει ικανοποιητική προσφορά»

Ο γενικός διευθυντής του Άγιαξ, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, επιβεβαίωσε ότι ο μέσος Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ θα αποχωρήσει την προσεχή μεταγραφική περίοδο, αλλά μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά ο «Αίαντας».

Φαν Ντερ Σαρ: «Φεύγει ο Φαν Ντε Μπεκ αν έρθει ικανοποιητική προσφορά»

Τις πληροφορίες που θέλουν τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ να αποχωρεί από τον Άγιαξ την προσεχή μεταγραφική περίοδο επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής του ολλανδικού συλλόγου, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ.

Ο 23χρονος μέσος ήταν από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας του «Αίαντα» το 2019 στον δρόμο για τα ημιτελικά του Champions League και οι ιθύνοντες της ομάδας είναι πλέον έτοιμοι να τον παραχωρήσουν, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα κατατεθεί μία ικανοποιητική προσφορά.

«Πέρσι ήρθαμε σε συμφωνία με τους Ονάνα, Ταλιαφίκο και Φαν Ντε Μπεκ για να παραμείνουν στην ομάδα για ακόμα μία χρονιά και μετά να κοιτάξουμε να τους βοηθήσουμε και εμείς να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε έκπτωση 50% στο κόστος της μεταγραφής τους. Θα αποχωρήσουν αν έρθει μία ικανοποιητική πρόταση. Οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτησή τους θα πρέπει να το ξεχάσουν αυτό. Πέρσι πολλοί έλεγαν ότι θα χάναμε επτά ή οκτώ παίκτες που θα πήγαιναν σε άλλες ομάδες, αλλά τελικά μόνο δύο παίκτες-κλειδιά αποχώρησαν», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Φαν Ντερ Σαρ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Μεγάλοι σύλλογοι όπως η Μπάγερν Μονάχου υποστηρίζουν ότι το κόστος της μεταγραφής των παικτών θα μειωθεί σημαντικά τις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους, αλλά είναι εύκολο για αυτούς να το λένε επειδή εκείνοι είναι οι αγοραστές».

Για την απόκτηση του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ ενδιαφέρον υπάρχει από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.