Ηγεμονικό συμβόλαιο της Λίβερπουλ σε Μανέ

Νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Σάντιο Μανέ ετοιμάζει η Λίβερπουλ για να βάλει τέλος στις βλέψεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Σενεγαλέζου επιθετικού.

Ηγεμονικό συμβόλαιο της Λίβερπουλ σε Μανέ

Ηγεμονικό συμβόλαιο είναι έτοιμη να προσφέρει η Λίβερπουλ στον Σάντιο Μανέ προκειμένου να τον κρατήσει στις τάξεις της για πολλά περισσότερα χρόνια. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τους «κόκκινους» και είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής φετινής πορείας της ομάδας, στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Την ίδια στιγμή όμως το όνομα του ποδοσφαιριστή βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φιλοδοξεί να τον εντάξει στο δυναμικό της την προσεχή μεταγραφική περίοδο και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή της ενόψει της επόμενης περιόδου.

Το «Football Insider» επικαλείται πηγές εκ των έστω της Λίβερπουλ και τονίζει πως οι ιθύνοντες της θρυλικής ομάδας του Μερσεϊσάιντ ετοιμάζουν νέο «χρυσό» συμβόλαιο στον παίκτη προκειμένου να βάλουν τέλος στις φήμες περί αποχώρησής του από το «Άνφιλντ».

Το συμβόλαιο που έχει ο Μανέ με τη Λίβερπουλ έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023, όταν ο ίδιος θα είναι 31 χρόνων, ωστόσο οι «κόκκινοι» σκοπεύουν να το επεκτείνουν και παράλληλα να αυξήσουν τις απολαβές του ποδοσφαιριστή ώστε να κόψουν την… όρεξη των «μερένχες».

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο διεθνής άσος αγωνίστηκε σε 38 αναμετρήσεις της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις και πέραν του ότι βρήκε 18 φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, παράλληλα μοίρασε και 12 ασίστ.