Τραυματίστηκε ο Ουμτιτί στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί τραυματίστηκε στη γάμπα κατά τη διάρκεια της σημερινής (9/5) προπόνησης της Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του για να διαπιστωθεί το διάστημα της απουσίας του.

Τραυματίστηκε ο Ουμτιτί στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στις προπονήσεις μετά τη διακοπή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και ήδη μετρούν την πρώτη τους απώλεια. Ο λόγος για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος τραυματίστηκε στη σημερινή (9/5) προπόνηση της καταλανικής ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος στόπερ χτύπησε στη γάμπα και στο «στρατόπεδο» των «μπλαουγκράνα» περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί το διάστημα που θα χρειαστεί ο παίκτης να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Για την ιστορία, υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Ουμτιτί έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο μεταγραφικό στόχαστρο ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων που ερίζουν για την απόκτησή του, ενώ την ίδια στιγμή το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Βαρκελώνης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γάλλος αγωνίστηκε σε 16 συνολικά αναμετρήσεις των Καταλανών σε όλες τις διοργανώσεις.