Φέισα: Κοντά στην αποχώρηση από την Μπενφίκα

Σύφωνα με όσα αναφέρει η «Record» ο άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Μπενφίκα Λιούμπομιρ Φέισα, βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποχώρησή του από τον πορτογαλικό σύλλογο. 

Φέισα: Κοντά στην αποχώρηση από την Μπενφίκα

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Μπενφίκα φέρεται να βρίσκεται ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος μέσος σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ύστερα από 7 χρόνια παρουσίας στο «Ντα Λουζ» και την πορτογαλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Record», ο 32χρονος άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού, δεν θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στους Λουζιτανούς και πιθανότατα θα ψάξει για νέα ομάδα, την έκτη διαφορετική της καριέρας του, έχοντας παίξει στο παρελθόν πέραν των Πειραιωτών σε Αλαβές, Χάιντουκ και Παρτιζάν.

Μάλιστα, ο Φέισα τον περασμένο Ιανουάριο είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Αλαβές, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δείξει πολλά και να κερδίσει τις εντυπώσεις των ανθρώπων της ισπανικής ομάδας και όπως όλα δείχνουν, ο κύκλος του στην Μπενφίκα έχει ολοκληρωθεί.

Να σημειωθεί παρόλα αυτά πως για τον Φέισα υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομάδες της Ασίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ και η Παρτιζάν φέρεται είναι στο... παιχνίδι της απόκτησης του έμπειρου Σέρβου μέσου.