Κιελίνι: «Μισώ την Ίντερ όπως ο Τζόρνταν τους Πίστονς, άξιζε χαστούκι ο Μπαλοτέλι»

Ο αρχηγός της Γιουβέντους Τζόρτζιο Κιελίνι αναφέρθηκε στην αυτοβιογραφία του για την αντιπαλότητά του με την Ίντερ, όπως επίσης και την σχέση του με τους Μάριο Μπαλοτέλι και Φελίπε Μέλο.

Κιελίνι: «Μισώ την Ίντερ όπως ο Τζόρνταν τους Πίστονς, άξιζε χαστούκι ο Μπαλοτέλι»

Μια γεύση από όσα γράφει στην αυτοβιογραφία του, «Io, Giorgio» (σ. "Εγώ ο Τζίρτζιο") που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, έδωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Γιουβέντους σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «La Repubblica» αναφέρθηκε σε κομμάτια του βιβλίου του και μίλησε τόσο για την σχέση του με την Ίντερ, όσο και τους Μάριο Μπαλοτέλι και Φελίπε Μέλο.

«Μισώ την Ίντερ μέσα σε αθλητικό πλαίσιο, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν μισεί τους Πίστονς. Δεν την μπορώ, αλλά τις περισσότερες φορές που βλέπω τους παίκτες της εκτός γηπέδου, γελάμε. Στην πραγματικότητα, όταν πέρυσι χτύπησα το γόνατό μου, το μήνυμα που μου έδωσε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση ήρθε από τον Χαβιέ Ζανέτι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 35χρονος στόπερ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους χειρότερους ποδοσφαιριστές που συνάντησε στην καριέρα του:

«Ο Μπαλοτέλι είναι αρνητικό άτομο, δεν έχει κανένα σεβασμό στο γκρουπ. Μερικοί θεωρούν ότι ήταν ανάμεσα στους πέντε καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, αλλά για εμένα δεν είναι ούτε καν στους 20 καλύτερους. Δεν έχει σεβασμό για κανέναν. Κατά τη διάρκεια του Κύπελλο Συνομοσπονδιών εναντίον της Βραζιλίας το 2013, δεν προσέφερε τίποτα, πραγματικά άξιζε ένα χαστούκι».

Για τον Φελίπε Μέλο τονίζει: «Ακόμα χειρότερος ήταν ο Φελίπε Μέλο. Δεν μπορώ να βρίσκομαι με ανθρώπους που δεν δείχνουν σεβασμό, αυτούς που θέλουν πάντα να είναι σε αντιπαράθεση. Μαζί του ήταν μόνιμα πιθανό να ξεσπάσει καυγάς. Μαζί του, είχα πάντα πρόβλημα. Δεν είμαι ο καλύτερος φίλος όλων, αλλά είναι οι μόνοι δύο που ξεπέρασαν όλα τα όρια».