Αποσύρεται για Λαουτάρο η Παρί και κοιτάζει Ικάρντι

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να αποσυρθεί από το κυνήγι της απόκτησης του Λαουτάρο Μαρτίνες και επικεντρώνεται στην υπόθεση του δανεισμού του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ.

Αποσύρεται για Λαουτάρο η Παρί και κοιτάζει Ικάρντι

Ακόμα πιο κοντά στην μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται πλέον ο Λαουτάρο Μαρτίνες, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε τελικά να αποσυρθεί από την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του Αργεντινού επιθετικού της Ίντερ.

Αυτό σημειώνει σε σημερινό της δημοσίευμα η καταλανική εφημερίδα «El Mundo deportivo», την στιγμή που στην Γαλλία η «L’ Equipe» υποστηρίζει πως οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην υπόθεση του Μάουρο Ικάρντι.

Όπως τονίζεται, ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει ήδη πειστεί να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στους «μπλαουγκράνα» και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη στους πρωταθλητές Ισπανίας είναι να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στην «Μπάρτσα» και την Ίντερ για το κόστος της μεταγραφής του νεαρού επιθετικού.

Από την άλλη, η «L’ Equipe» στο πρωτοσέλιδό της τονίζει σήμερα (9/5) πως οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους στον Μάουρο Ικάρντι, τον οποίο φιλοδοξούν να κρατήσουν στην γαλλική πρωτεύουσα για ακόμα μία χρονιά με την μορφή δανεισμού από την Ίντερ.

Ο 27χρονος φορ αγωνίστηκε δανεικός στην Παρί και την εφετινή αγωνιστική περίοδο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους πρωταθλητές Γαλλίας, καθώς σε 31 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 20 γκολ και μοίρασε και τρεις ασίστ.

Η Ίντερ δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν και στην Παρί φιλοδοξούν να έρθουν και πάλι σε συμφωνία με τους «νερατζούρι» ώστε να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους με οψιόν απόκτησης των πλήρη δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι (σ. 2021) έναντι του ποσού των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε το σημερινό (9/5) πρωτοσέλιδο της «L’ Equipe»: