«Πόλεμος» μεταξύ Μάντσεστερ και οικογένειας Ντι Μαρία

Η δήμος του Μάντσεστερ και ο άλλοτε αρχηγός της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, απάντησαν στα προσβλητικά λόγια της συζύγου του Άνχελ Ντι Μαρία, Χορχελίνα, για την αγγλική πόλη.

«Πόλεμος» μεταξύ Μάντσεστερ και οικογένειας Ντι Μαρία

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις στην Αγγλία μετά τα προσβλητικά λόγια της συζύγου του Άνχελ Ντί Μαρία για την πόλη του Μάντσεστερ.

Η Χορχελίνα Καρντόσο σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στην παραμονή της στην αγγλική πόλη όταν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Ρεάλ Μαδρίτης το 2004, τονίζοντας μεταξύ άλλων «ήταν απαίσια. Όλες οι γυναίκες είναι άσχημες, καχεκτικές και περίεργες. Προχωράς στους δρόμους και δεν ξέρεις αν θέλουν να σε σκοτώσουν. Το φαγητό ήταν απαίσιο».

Ο δήμος της πόλης του Μάντσεστερ απάντησε στα σχόλια της Χορχελίνα μέσω του εκπροσώπου Σάσα Λορντ, λέγοντας: «Πριν σχολιάσω, συμφωνώ μαζί της σε ένα πράγμα. Καθώς είμαι υποστηρικτής της Γιουνάιτεντ, βρίσκω και εγώ εκείνη την περίοδο αρκετά καταθλιπτική. Ο σύζυγός της αγοράστηκε σχεδόν 60 εκατομμύρια λίρες, πουλήθηκε ένα αργότερα και ήταν από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της Γιουνάιτεντ. Όσο για το φαγητό, έχουμε μερικά εξαιρετικά εστιατόρια σε ολόκληρη την περιοχή της πόλης μας. Δεν μπορώ παρά να πιστέψω ότι οι προτιμήσεις της έχουν... αμαυρωθεί από το πόσο ξινή και πικρή είναι».

Επιπρόσθετα, για το σχετικό θέμα που προέκυψε μίλησε και ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στο διάστημα της «θητείας» του στον σύλλογο.

«Όταν ένας παίκτης παίζει σαν χάλια ακούς τέτοιες δικαιολογίες. Ο Ντι Μαρία ήταν τραγικός σε μας και είναι κρίμα, γιατί όταν ήρθε είχα μεγάλες προσδοκίες και θεωρούσα πως είχαμε κάνει μεγάλη μεταγραφή. Όμως από την πρώτη μέρα έδειξε να μην ενδιαφέρεται. Ας ρίξει μια ματιά πώς τα κατάφεραν στο Μάντσεστερ συμπατριώτες του όπως ο Αγκουέρο ή ο Ζαμπαλέτα, που δεν βιάζονταν να φύγουν», τόνισε ο νυν σχολιαστής του βρετανικού δικτύου «Skysports».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντι Μαρία αγωνίστηκε τελικά μόνο έναν χρόνο στην Γιουνάιτεντ και στην συνέχεια μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία παραμένει μέχρι σήμερα.