Σον: Απολύθηκε από τον στρατό διαπρέποντας στο σημάδι! (pic)

Με τιμητική διάκριση για το εξαιρετικό του σημάδι ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ο επιθετικός της Τότεναμ Χέουνγκ Μιν Σον. 

Σον: Απολύθηκε από τον στρατό διαπρέποντας στο σημάδι! (pic)

Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ο Χέουνγκ Μιν Σον και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Αγγλία ώστε να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την Τότεναμ.

Ο επιθετικός των Λονδρέζων απολύθηκε από τον στρατό της Νοτίου Κορέας και μάλιστα με τιμητική διάκριση για το εξαιρετικό του σημάδι στις βολές με όπλο.

Έπειτα από τρεις εβδομάδες στρατιωτικής θητείας στην πατρίδα του, έχοντας αποφασίσει να βάλει τα χακί λόγω και του κενού διαστήματος στην ποδοσφαιρική δράση ελέω κορονοϊού, ο Σον απολύθηκε από φαντάρος, δείχνοντας μάλιστα πως είναι... άπαιχτος στο σημάδι.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ ανάμεσα σε 157 φαντάρους κατάφερε να ξεχωρίσει και να βρεθεί μέσα στο Top 5 αυτών με τον καλύτερο στόχο, καθώς έκανε 10/10 στις βολές, με αποτέλεσμα να πάρει τιμητική πλακέτα για τις επιδόσεις του.

Πλέον ο Σον θα πρέπει μέσα στους επόμενους 34 μήνες, παράλληλα με την επαγγελματική αθλητική του δραστηριότητα, να εκπληρώσει 544 ώρες κοινωνικής εργασίας.