Βαλμπουενά για Ολάς: «Καλός πρόεδρος, το λάθος του ήταν...»

O Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε χθες (7/5) στο RMC για την παλιά του ομάδα Λιόν.

Βαλμπουενά για Ολάς: «Καλός πρόεδρος, το λάθος του ήταν...»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αγωνίστηκε στην Ολιμπίκ Λιόν από το 2015 μέχρι το 2017 σε συνολικά 76 παιχνίδια. Με την ιδιότητά του αυτή μίλησε στο RMC (Radio Monte Carlo) για τον πρόεδρο της ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολάς.

«Είναι πολύ καλός πρόεδρος, δεν πρόκειται να επαναλάβω το βιογραφικό του, όλοι τον γνωρίζουμε. Είναι πολύ κοντά στους παίκτες του, προσπαθεί να υπερασπιστεί την ομάδα του. Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα δεν έχει την υποστήριξη που θα έπρεπε», είπε ο άσος του Ολυμπιακού.

Και συνέχισε: «Γιατί; Επειδή μερικές φορές οι άνθρωποι μπορούν να ενοχληθούν από τον πρόεδρο, από τις δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης. Έζησα από μέσα τη Λιόν, είναι ένα υπέροχο κλαμπ, όσον αφορά την υποδομή υπάρχουν τα πάντα, αλλά και πάλι νομίζω ότι δεν έχει την υποστήριξη που έπρεπε. Επειδή πολλοί άνθρωποι δεν συμπαθούν τον πρόεδρο. Ναι, είναι αλήθεια ότι βγαίνει μπροστά, αλλά έτσι αφαιρεί την πίεση από τους παίκτες».

Ωστόσο ο Βαλμπουενά δεν χαρίστηκε στον Ολάς όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για τα λάθη του στη διαχείριση του συλλόγου τις τελευταίες σεζόν. «Υπήρξαν λάθη. Για μένα ένα από τα πρώτα ήταν που δεν κράτησε τον Μπρούνο Zενεσιό. Αλλά και άλλα λάθη είχε κάνει πρωτύτερα», δήλωσε.