Κούμαν: Μεγάλο σοκ η περιπέτεια της υγείας μου

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, με ανάρτηση του ευχαρίστησε τους θεράποντες ιατρούς κι αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του με την επέμβαση στην καρδιά.

Κούμαν: Μεγάλο σοκ η περιπέτεια της υγείας μου

Λίγες ημέρες αφότου πήρε εξιτήριο από κλινική του Άμστερνταμ, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, ευχαρίστησε τους γιατρούς για την φροντίδα τους κι αναφέρθηκε, μέσω ανάρτησης στο «Twitter», στην περιπέτεια της υγείας του.

Ο 57χρονος εκλέκτορας, που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με πόνους στο στήθος (ενώ έκανε ποδήλατο με την σύζυγο του, Μπρέντα στους δρόμους της Ολλανδικής μεγαλούπολης), πλέον αναρρώνει κατ' οίκον κι αναφέρθηκε σ' όσους ανησύχησαν για εκείνον, όσους τον κουράρισαν και το πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντα του:

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ αυτό του περασμένου Σαββατοκύριακου. Για εμένα, αλλά πάνω απ' όλους για την οικογένεια και τους φίλους μου. Ευτυχώς, οι γιατροί με βοήθησαν άμεσα και φανταστικά και είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό. Γίνεσαι πολύ ταπεινός με γεγονότα όπως αυτό» παραδέχθηκε ο άλλοτε σπουδαίος διεθνής αμυντικός των Γκρόνιγκεν, Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα και Φέγενορντ.

«Ήταν καταπληκτικό να βλέπεις πόσοι άνθρωποι κινήθηκαν. Είμαι ευγνώμων για όλα τα γλυκά μηνύματα από ανθρώπους που γνωρίζω και από συλλόγους, αλλά και από ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου. Αυτό μου έδωσε δύναμη και είμαι πολύ ευγνώμον γι' αυτό» συνέχισε.

«Αυτή την στιγμή νιώθω πολύ υγιής. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσω να δουλεύω με φουλ δυνάμεις, μόλις η μπάλα κυλήσει ξανά. Ξανά, ευχαριστώ για την στήριξη. Θα τα πούμε σύντομα» συμπλήρωσε οΚούμαν, ο οποίος ανέλαβε τους «οράνιε» τον Φεβρουάριο του 2018.