Η σχέση του Βέλλιου με τον «Ίμπρα»

Η Κλαίρη μίλησε για τον αδερφό της Απόστολο Βέλλιο και αποκάλυψε άγνωστες στιγμές της ζωής του.

Η σχέση του Βέλλιου με τον «Ίμπρα»

Η Κλαίρη Βέλλιου σε συνέντευξη που έδωσε στον «Arenafm.gr» είπε μεταξύ άλλων για τον ποδοσφαιριστή αδελφό της.

«Από μικρός με μια μπάλα στα χέρια. Το θυμάμαι σαν τώρα που με έπαιρνε μαζί του εκεί στην περιοχή Μαρτίου στον Γαλαξία όπου παίζαμε. Με έβαζε τέρμα για να βαράει σουτ. Νομίζω πως ακόμη δεν έχουμε δει όλες τις ικανότητες και το ταλέντο του. Χαίρομαι που κυνήγησε το όνειρο του , πήγε στην Αγγλία σε ένα πρωτάθλημα που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να βρίσκεται και να εργάζεται με άκρως επαγγελματικές συνθήκες. Όνειρο του είναι να γίνει στο μέλλον βασικό στέλεχος της Εθνικής».

Η 24χρονη Βέλλιου, αθλήτρια της ΧΑΝΘ στο βόλεϊ, θυμήθηκε πως ήταν ο Απόστολος μικρός: «Χαμηλών τόνων πάντα και καλός μαθητής. Ήταν του 18 όμως στο Λύκειο με τις πρωινές προπονήσεις έμεινε κάπως πίσω. Παρόλα αυτά πέρασε σχετικά εύκολα στο Πανεπιστήμιο, στην Καλαμάτα γεωπονία αν θυμάμαι καλά αλλά φυσικά δεν πήγε ποτέ με τις υποχρεώσεις που έχει».

Στο σημείο αυτό αποκάλυψε το ίνδαλμα του Απόστολου: «Τον σκύλο του που τον λατρεύει και τον οποίο μου αφήνει κάθε καλοκαίρι όταν πηγαίνει προετοιμασία τον ονόμασε «Ίμπρα» από τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς οπότε σίγουρα είναι ένας παίκτης που θαύμαζε».