Μικιταριάν: «Η καριέρα μου στην Άρσεναλ τελείωσε»

Ο Χένρικ Μικιταριάν ξεκαθάρισε στην Άρσεναλ πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά στον σύλλογο και οι «κανονιέρηδες» ζητούν 9 εκατομμύρια στερλίνες από την Ρόμα για την πώληση των πλήρη δικαιωμάτων του.

Μικιταριάν: «Η καριέρα μου στην Άρσεναλ τελείωσε»

Αποφασισμένος να μην επιστρέψει στο Λονδίνο και να μην αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της Άρσεναλ παρουσιάζεται ο Χέντρικ Μικιταριάν.

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στους «κανονιέρηδες» και πέρσι το καλοκαίρι μετακόμισε στη Ρόμα με την μορφή δανεισμού από τους λονδρέζους. Στους «τζιαλορόσι» ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρήκε και πάλι τον καλό του «εαυτό» και πλέον φιλοδοξεί να παραμείνει μόνιμα στον σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας.

«Η καριέρα μου στην Άρσεναλ τελείωσε! Ελπίζω να καταφέρετε να βρείτε μία λύση με την Ρόμα, γιατί επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην ομάδα», φέρεται να είπε ο ποδοσφαιριστής στους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport».

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως η Άρσεναλ είναι έτοιμη να προβεί στην πώληση του Μικιταριάν και αξιώνει από τη Ρόμα το ποσό των 9 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο μάλιστα οι «τζιαλορόσι» είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν παρά τα οικονομικά προβλήματα που τους προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.

Μάλιστα, για το σχετικό θέμα έκανε πρόσφατα δηλώσεις και ο προπονητής των Ρωμαίων, Πάουλο Φονσέκα, λέγοντας για τον παίκτη: «Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και θα ήθελα πραγματικά να μείνει μαζί μας».

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός μέτρησε 6 γκολ και 4 ασίστ σε 20 παιχνίδια του με τη Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις την εφετινή σεζόν.