Οι όροι του Εμπαπέ για να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ζητά τις ίδιες απολαβές με τον ακριβοπληρωμένο Νεϊμάρ και ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο του συμβόλαιο για να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι όροι του Εμπαπέ για να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν

Θετικός στο ενδεχόμενο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζεται ο Κιλιάν Εμπάπε. Μπορεί το όνομα του διεθνούς Γάλλου επιθετικού να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης και ο ίδιος να βλέπει με… καλό μάτι το ενδεχόμενο μετακίνησής του στους «μερένχες», ωστόσο, την ίδια στιγμή, δεν αποκλείει την πιθανότατα να επεκτείνει την συνεργασία του με τους «πρωτευουσιάνους».

Το τρέχον συμβόλαιο του 21χρονου ποδοσφαιριστή με τους πρωταθλητές Γαλλίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και ο ίδιος για να υπογράψει ένα νέο θέλει τις ίδιες απολαβές με τον Νεϊμάρ, ο οποίος ως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα εισπράττει περίπου 700 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. Παράλληλα, όμως, η Εμπαπέ ζητά έναν ακόμα όρο στη νέα του συνεργασία…

Πιο συγκεκριμένα, να μπει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία και θα επιτρέπει είτε στη Ρεάλ Μαδρίτης είτε σε οποιονδήποτε άλλον σύλλογο να τον αποκτήσει δίχως να χρειάζεται η συγκατάθεση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Υπενθυμίζεται πως πέρσι το καλοκαίρι ο διεθνής άσος βρέθηκε κοντά στην μετακίνησή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εκ του αποτελέσματος η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της γαλλικής ομάδας.

Το όνομα του Εμπαπέ συνδέθηκε και με την Λίβερπουλ, αλλά ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να κινηθεί η ομάδα του για τον παίκτη εξαιτίας του υψηλού κόστους.