Σερβία: Επανέναρξη στις 30 Μαΐου - «Αγκαλιά» με τον τίτλο ο Ερυθρός Αστέρας!

Ύστερα από σχετική απόφαση της ομοσπονδίας, το πρωτάθλημα της Σερβίας θα ξεκινήσει και πάλι στα τέλη Μαΐου, παρόλα αυτά δεν θα διεξαχθούν οι επτά αγώνες για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. 

Σερβία: Επανέναρξη στις 30 Μαΐου - «Αγκαλιά» με τον τίτλο ο Ερυθρός Αστέρας!

Σέντρα και επανέναρξη του πρωταθλήματος και στην Σερβία.

Ύστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (6/5) η ομοσπονδία της Σερβίας πήρε την απόφαση να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν θα διεξαχθούν οι επτά αγώνες για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε λοιπόν αποφασίστηκε να υπάρξει εκ νέου σέντρα στις 30 Μαΐου και να διεξαχθούν οι τέσσερις αγωνιστικές που είχαν απομείνει για το πέσιμο της «καρό» σημαίας.

Από κει και πέρα, δεν θα διεξαχθούν οι επτά αγώνες για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, όπως γινόταν κάθε χρόνο, ώστε να μειωθούν οι αγωνιστικές και ο φόβος εξάπλωσης του κορονοϊού μέσω του ποδοσφαίρου.

Έτσι λοιπόν ύστερα από την παραπάνω εξέλιξη, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται... αγκαλιά με τον τίτλο. Κι αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, έχουν απόσταση έντεκα βαθμών από την δεύτερη Παρτιζάν και χρειάζονται δύο βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

Τέλος, το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 20 Ιουνίου, ενώ το Κύπελλο που βρίσκεται στην φάση των προημιτελικών θα συνεχιστεί κανονικά με τους αγώνες να διεξάγονται στις 3, 10 και 24 Ιουνίου.