Ο Τίμο Βέρνερ θέλει Λίβερπουλ και το δείχνει

Η Λίβερπουλ καθυστερεί να κάνει την κίνησή της αλλά ο Τίμο Βέρνερ περιμένει τους «κόκκινους». Ο Γερμανός επιθετικός θέλει να πιάσει το μεγάλο λιμάνι και το δείχνει.

Ο Τίμο Βέρνερ θέλει Λίβερπουλ και το δείχνει

Στο Λίβερπουλ, λόγω της πανδημίας, έχουν αφήσει στην άκρη τα μεταγραφικά και όπως αναφέρουν στην Αγγλία, έχει πάει πίσω και η υπόθεση του Τίμο Βέρνερ.

Βέβαια ο Γερμανός επιθετικός της Λειψίας όχι μόνο περιμένει αλλά δείχνει πως θέλει να παίξει για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Μάλιστα όπως αναφέρει η "BILD Sport", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι προσπάθησαν αυτές τις μέρες να επωφεληθούν από το γεγονός πως η Λίβερπουλ «πάγωσε» την μεταγραφή, αλλά βρήκαν κλειστή την πόρτα του Γερμανού άσου.

Ο μάνατζερ του 24χρονου Γερμανού επιθετικού, απάντησε αρνητικά στις προτάσεις, σημειώνοντας πως ο παίκτης αυτή τη στιγμή προτιμά να παίξει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Μάλιστα, στη Γερμανία σημειώνουν πως εάν αποχωρήσει τελικά από τη Λειψία θα παίξει στο εξωτερικό και όχι στο Μπάγερν Μονάχου.

Άλλωστε στο παρελθόν, ο Βέρνερ είχε δηλώσει πως δεν έχει πρόβλημα με τη Μπάγερν Μονάχου και τον προπονητή της αλλά εάν έφευγε από τη Λειψία, θα το έκανε για να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του, παίζοντας σε μια ομάδα του εξωτερικού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι "κόκκινοι" έχουν ξεκαθαρίσει στον Τίμο Βέρνερ, μέσω του Γιούργκεν Κλοπ, πως τον θέλουν στην ομάδα, αλλά περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον κορονοϊό προκειμένου να κινηθούν.

Ο Βέρνερ έχει ρήτρα ύψους 55.000.000 ευρώ και εάν η Λίβερπουλ δώσει αυτό το ποσό, θα κάνει τον παίκτη δικό της. Βέβαια όπως είπαμε και παραπάνω στο μεγάλο λιμάνι για την ώρα, έχουν «παγώσει» τα πάντα και είναι άγνωστο εάν θα γίνει τελικά κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Βέρνερ φέτος είχε 27 γκολ και 12 ασίστ σε 36 συμμετοχές με τη Λειψία, ενώ συνολικά μετράει 88 τέρματα και 39 ασίστ σε 150 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.