«Ματιές» της Μπαρτσελόνα στον Μπερνάτ

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μπακ-απ του Τζόρντι Άλμπα και σύμφωνα με δημοσίευμα, οι Καταλάνοι τσεκάρουν την περίπτωση του Χουάν Μπερνάτ που αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν. 

«Ματιές» της Μπαρτσελόνα στον Μπερνάτ

Σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ που θα μπορεί να αποτελέσει το μπακ-απ του Τζόρντι Άλμπα βρίσκεται η Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport» οι Καταλανοί έχουν στο στόχαστρό τους τον Χουάν Μπερνάτ που αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 27χρονος οπισθοφύλακας των Παριζιάνων φέρεται να βρίσκεται στην λίστα της ισπανικής ομάδας η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου.

Το συμβόλαιο του Μπερνάτ με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν... παγώσει. Ο Μπερνάτ ξεκίνησε από την ακαδημίες της Βαλένθια και το 2013 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα.

Από τις «νυχτερίδες» μετακόμισε στην Μπάγερν Μονάχου το 2014 αντί 4.000.000 ευρώ και από τους Βαυαρούς η Παρί το 2018 τον απέκτησε αντί 12.000.000 ευρώ. Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με δημοσιεύματα στο παιχνίδι της απόκτησης του ποδοσφαιριστή βρίσκεται και η Γιουβέντους.