«Θέλει Ράκιτιτς η Τότεναμ που παραχωρεί Εντομπελέ»

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα Ιβάν Ράκιτιτς βρίσκεται στους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Τότεναμ ενώ δεν αποκλείεται στις συζητήσεις των δύο ομάδων να πέσει και το όνομα του Τανγκί Εντομπελέ σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

«Θέλει Ράκιτιτς η Τότεναμ που παραχωρεί Εντομπελέ»

Βασικό μεταγραφικό στόχο της Τότεναμ αποτελεί όπως φάινεται ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Κροάτης μέσος για του οποίου το μέλλον στην Μπαρτσελόνα έχουν ακουστεί πολλά, δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Καταλανούς και μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι... καραδοκούν για την απόκτηση του.

Μάλιστα, εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, αν δηλαδή ο Ιβάν Ράκιτιτς αποχωρήσει από το Καμπ Νόου, ο ίδιος αναμένεται να... δυσκολευτεί να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μια από αυτές είναι πλέον και η Τότεναμ. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» τα «σπιρούνια» είναι ένας από τους βασικούς προορισμούς του 32χρονου μέσου, καθώς η Ατλέτικο, η Γιουβέντους, η Σεβίλλη και η Ίντερ, που εξετάζουν την περίπτωσή του, κάνουν δεύτερες σκέψεις για διαφορετικούς λόγους.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν αποκλείεται να πέσει και το όνομα του Τανγκί Εντομπελέ, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του στην Τότεναμ.

Φυσικά, για να προχωρήσει μία τέτοια συμφωνία, θα πρέπει οι Καταλανοί να προσφέρουν ένα σεβαστό ποσό στην Τότεναμ για την παραχώρηση του Γάλλου μέσου, με τον Ράκιτιτς να συμπεριλαμβάνεται ως αντάλλαγμα.

Να σημειωθεί, πως η αγγλική ομάδα είχε αποκτήσει τον Εντομπελέ έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λιόν.