Νέβιλ: «Ο Κριστιάνο θέλει να σπάσει το ρεκόρ του Πελέ»

Να ξεπεράσει το ρεκόρ του θρυλικού Πελέ είναι ο επόμενος στόχος του Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ. 

Νέβιλ: «Ο Κριστιάνο θέλει να σπάσει το ρεκόρ του Πελέ»

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει την δουλειά.

Μάλιστα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους που προπονείται σκληρά στη Μαδέιρα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, μέσα στο Σαββατοκύριακο έχει προγραμματίσει την επιστροφή του στο Τορίνο.

Παράλληλα, ο Κριστιάνο σύμφωνα με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ, έχει ήδη θέσει τον επόμενο στόχο του για να παραμείνει σε εγρήγορση που δεν είναι άλλος από το να προσπεράσει κάποια στιγμή τον θρυλικό Πελέ.

Ο 35χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ μετράει 626 γκολ σε 828 ματς με τη φανέλα των Σπόρτινγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους και στο στόχαστρό του έχει μπει ο θρύλος της Βραζιλίας, που σταμάτησε στα 650 γκολ σε 694 επίσημα παιχνίδια που έδωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Συγκεκριμένα ο Γκάρι Νέβιλ, δήλωσε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι μία ψύχωση, για εκείνον είναι μία απόλυτη ψύχωση. Το να σκοράρει και άλλα πολλά γκολ, να είναι κάθε ημέρα σε φόρμα. Πιστεύω πως όσο μεγαλώνει, τόσο αυξάνεται ο βαθμός επαγγελματισμού του.

Δεν έχω αμφιβολία πως θέλει να συνεχίσει να παίζει μέχρι να φτάσει 40 χρόνων. Πιστεύω πως έχει στο μυαλό του να ξεπεράσει το ρεκόρ του Πελέ, πιστεύω ότι το έχει ήδη στο μυαλό του.

Θέλει να είναι ο σπουδαιότερος όλων των εποχών και αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός του, να αντιληφθεί μέσα από αυτή τη μεγάλη διαδρομή που έχει κάνει αν είναι ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

Οι ομάδες στις οποίες θα παίζει θα κερδίζουν τρόπαια και θα είναι επιτυχημένες», δήλωσε στο «Sky Sport» ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.