Ο Ρομπέρτο αποκάλυψε το χόμπι του που «είναι πιο δύσκολο από το ποδόσφαιρο»!

Με την ευκαιρία της καραντίνας ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ρομπέρτο αποκάλυψε το αγαπημένο του χόμπι, το οποίο θεωρεί πιο δύσκολο και από το ποδόσφαιρο.

Ο Ρομπέρτο αποκάλυψε το χόμπι του που «είναι πιο δύσκολο από το ποδόσφαιρο»!

Ο Ρομπέρτο, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο μετακινήθηκε από τη Γουέστ Χαμ στην Αλαβές, ζει τις τελευταίες μέρες της καραντίνας με τη γυναίκα του στο σπίτι του στη Βιτόρια.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού γεμίζει τις ώρες του με ατομική προπόνηση και μαγειρική, ενώ ενδιάμεσα βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι που είναι να παίζει πιάνο!

«Ξεκίνησα (να παίζω) όταν ήμουν στη Βαρκελώνη. Πάντα μου άρεσε πολύ και ως πρόκληση μου άρεσε πολύ. Εάν το ποδόσφαιρο ή το πιάνο είναι πιο δύσκολο; Το πιάνο. Με φαντάζεστε (να παίζω) με αυτά τα μεγάλα χέρια που είναι συνηθισμένα να αποκρούουν σουτ;», είπε γελώντας ο 34χρονος γκολκίπερ σε δηλώσεις του στην «El Mundo Deportivo».

Mε τις ομάδες της La Liga να ετοιμάζονται για την επιστροφή στις προπονήσεις, ο Ρομπέρτο είπε ότι αισθάνεται καλά σωματικά, αν και προειδοποιεί:

«Νομίζεις ότι είσαι καλύτερα από ό,τι είσαι. Εδώ (στο σπίτι) δουλεύεις σε έναν πολύ μικρό χώρο. Δεν φτάνει, ειδικά για τη θέση του τερματοφύλακα, ο οποίος χρειάζεται την μπάλα, το χόρτο, μεγάλες αποστάσεις, μικρές… », εξήγησε.

Κατά τον Ρομπέρτο, το «κλειδί» για την επιστροφή βρίσκεται στο διανοητικό επίπεδο: «Όλοι θα έχουμε την ίδια επιθυμία. Το πιο σημαντικό είναι η διαχείριση της αβεβαιότητας, η οποία είναι αυτή που με ανησυχεί περισσότερο», τόνισε.