«Στο στόχαστρο της Μπέτις ο Πέδρο»

Στη μεταγραφική λίστα της Μπέτις φέρεται να βρίσκεται ο επιθετικός της Τσέλσι Πέδρο, σύμφωνα με την «Estadio Deportivo».

«Στο στόχαστρο της Μπέτις ο Πέδρο»

Υψηλές είναι οι προσδοκίες στις τάξεις της Μπέτις για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα τη Ανδαλουσίας σκοπεύει να ανέβει επίπεδο από τη νέα αγωνιστική περίοδο και η διοίκηση του συλλόγου είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την «Estadio Deportivo», η Μπέτις έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Πέδρο. Ο 32χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στην Τσέλσι από το 2015, αναμένεται να αποχωρήσει από το Λονδίνο στο τέλος της σεζόν, καθώς, όπως έχει παραδεχθεί κι ο ίδιος, λήγει το συμβόλαιό του και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μπέτις δεν είναι μόνη της στο... παιχνίδι για την απόκτηση του Πέδρο, καθώς τόσο η Ρόμα όσο και η Λάτσιο έχουν βάλει στο... μάτι τον Ισπανό επιθετικό. Ωστόσο οι ιθύνοντες της Μπέτις σκοπεύουν να δελεάσουν τον διεθνή άσο, πέραν του οικονομικού, με το πρότζεκτ που έχουν για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό περιλαμβάνει και την προσπάθεια για απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Να σημειωθεί ότι ο Πέδρο, που τον περασμένο Ιανουάριο «έπαιξε» δυνατά και για τη Σεβίλλη, φέτος μετράει 18 συμμετοχές και 2 γκολ με την Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ.