«Η Φλαμένγκο απολύει 62 υπαλλήλους της λόγω κορονοϊού»

Στην προσπάθειά της να μειώσει τις οικονομικές απώλειες που έχει εξαιτίας του κορονοϊού, η διοίκηση της Φλαμένγκο αποφάσισε να προχωρήσει σε αρκετές απολύσεις από το προσωπικό της, σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας globoesporte.

«Η Φλαμένγκο απολύει 62 υπαλλήλους της λόγω κορονοϊού»

Η πανδημία του κορονοϊού, όπως είναι λογικό, έχει επηρεάσει τα οικονομικά των περισσότερων ομάδων.

Μία από αυτές είναι η Φλαμένγκο. Η ομάδα από τη Βραζιλία στην προσπάθειά της να μειώσει τις οικονομικές απώλειες που έχει εξαιτίας της πανδημίας, πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αρκετές απολύσεις υπαλλήλων της.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα globoesporte, ο βραζιλιάνικος σύλλογος βλέπει απώλεια στα έσοδά του ελέω του ιού και αποφάσισε να την περιορίσει προχωρώντας σε απολύσεις υπαλλήλων του.

Συγκεκριμένα, 62 υπάλληλοι αναμένεται τις επόμενες μέρες να απολυθούν από τη Φλαμένγκο κατόπιν απόφασης της διοίκησης, η οποία υπολογίζει ότι έτσι θα γλιτώσει μηνιαίως το ποσό των 3.000.000 ρεάλ, που είναι περίπου 500.000 ευρώ.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως οι απολύσεις δεν θα υπερβούν το 10% σε σχέση με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που απασχολούνται στην ομάδα, με τη Φλαμένγκο να σχεδιάζει τις ερχόμενες εβδομάδες να συνεχίσει την πολιτική περικοπών «ψαλιδίζοντας» μισθούς εργαζομένων.

Να σημειωθεί ότι η Φλαμένγκο το 2019 πανηγύρισε τόσο την κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος όσο και του Copa Libertadores.