Ο Μπεργκ προπονείται με την Γκέτεμποργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται στη Σουηδία και κάνει προπονήσεις με την Γκέτεμποργκ, με τον άλλοτε επιθετικό του Παναθηναϊκού να βρίσκεται παράλληλα κοντά στην ομάδα όπου αναδείχθηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Ο Μπεργκ προπονείται με την Γκέτεμποργκ

Πάνε δεκατρία χρόνια από όταν ο Μάρκους Μπεργκ αγωνιζόταν στην Γκέτεμποργκ, παρ' όλα αυτά ο Σουηδός επιθετικός επέστρεψε στην ομάδα όπου πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Όχι ως μεταγραφή -παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές για την επιστροφή του παίκτη σύμφωνα με δημοσιεύματα- αλλά ως... παλιός γνωστός, καθώς ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού κάνει προπονήσεις με την Γκέτεμποργκ για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του Μπεργκ με την Κράσνονταρ ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν και η παρουσία του στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου φούντωσε τη φημολογία για ενδεχόμενη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα μαζί του στις προπονήσεις βρίσκεται και ακόμη ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού που έχει φορέσει τη φανέλα της Γκέτεμποργκ. Ο λόγος για τον Ματίας Μπιάρσμιρ.