Για τέλη Μαΐου η «σέντρα» στην Πορτογαλία

Μετά τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης της Πορτογαλίας για χαλάρωση των μέτρων όλα δείχνουν πως θα έχουμε σέντρα ξανά στο τέλος Μαΐου και ματς χωρίς κόσμο.

Για τέλη Μαΐου η «σέντρα» στην Πορτογαλία

Η Κυβέρνηση της Πορτογαλίας ανακοίνωσε σήμερα (30/4) τη χαλάρωση των μέτρων που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Με τη χαλάρωση των μέτρων όλα δείχνουν ότι δεν θα καθυστερήσει και η επιστροφή στα γήπεδα.

Όλες αυτές τις ημέρες έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συσκέψεις μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να αποφασίσουν τι θα γίνει με το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, Αντόνιο Κόστα όλα δείχνουν πως πηγαίνουμε σε επανέναρξη με τους αγώνες να ξεκινούν στις τέλος Μαΐου.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες θα ξεκινήσουν προπονήσεις από τη Δευτέρα και στο τέλος του Μάη αναμένεται να γίνει ξανά σέντρα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

«Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα γίνεται πάντα χωρίς κόσμο στις κερκίδες, ανεξάρτητα από το γήπεδο και το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός της χώρας. Όλα τα Μέσα στην Πορτογαλία αυτή την ώρα αναφέρουν πως η σέντρα θα γίνει τέλος Μαΐου.